4 stvari koje na iPhoneu i dalje fale

iPhone-5S-iPhone-6-Fingerabdrucksensor-im-Gespräch

‘Rat’ između Androidaša i ljubitelja Apple proizvoda ne jenjava. Pogledajte  listu stvari koje u ovom momentu fale na iPhoneu.

1. SD kartica za dodatni prostor. 

Voljeli bismo da imamo mogućnost da povećamo dostupni prostor na iPhoneu na više od 64/128 GB koliko trenutno najviše nudi. O SD karticama se u kompaniji iz Cupertina na priča pa teško da ih možemo očekivati u skorije vrijeme.

2. Bolje iskustvo kucanja na tastaturi.

Ovdje prije svega mislimo na ‘swipe’ opciju koja je već dugo dostupna na Android uređajima. Ako imate jailbreakovan uređaj, nešto slično možete dobiti uz pomoć različitih tweakova, ali ako je suditi po novinama koje su najavljene na iOS 8 na jesen, uskoro bismo mogli dobiti i to.

3. Poseban izlaz na kablu za punjenje

Nikada nismo niti ćemo shvatiti zašto Apple insistira da ima poseban kabl za sinhronizovanje i punjenje telefona. Možda bi bilo puno korisnije i praktičnije da i oni koriste standardni USB port i kabl.

4. Promjenjiva baterija

Moramo biti realni i priznati kako baterija na iPhoneu i nije neka. Bilo bi puno bolje kada bismo mogli izvaditi bateriju koja se istrošila i zamijeniti je punom da nas posluži dok ne dođemo do punjača.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.