Atari Cariuma patike za 50. godišnjicu

Atari proslavlja svoju 50. godišnjicu sa nekim novim iznenađenjima. Dobro poznata kompanija objavila je u četvrtak da sarađuje sa proizvođačem održive obuće, Cariuma. Kolekcija će sadržati pet dizajna patika, OCA Low u stilu Chuck Tailor-a i Catiba Pro.

Catiba Pro se prodaje za 98 dolara i dolazi u crno-beloj varijanti, dok će OCA Lows od 89 dolara uključivati crvenu šemu boja pored crno-bele. Iako oba modela uočljivo imaju Atari logo, ova dva stila će biti uočljiva iz daljine s obzirom na sport reči „Game On“ kod OCA Lows-a nasuprot Pro-ovom prikazu pikselizovanog Cariuma logotipa. Tenisice su napravljene od ekološki prihvatljivih materijala uključujući GOTS sertifikovano organsko pamučno platno, prirodnu gumu i recikliranu plastiku. Štaviše, za svaki kupljeni par, Atari i Cariuma će posaditi dva drveta u prašumi Amazona.

Ovo nije prvi put da se svetovi mode i igara sudaraju. Playstation je objavio brendiranu obuću preko Nike-a, a Adidas se ranije upario sa Xbox-om. Čak je bio i Atari šešir za zvučnik koji je pušten ne tako davno. Kolekcija Atari/Cariuma dostupna je na mreži na Cariuma.com

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.