FTV ekskluzivno na go4yu!

Federalna TV – najgledanija i najuticajnija televizija u Federaciji BiH od sada ekskluzivno u inostranstvu samo na platformi GO4TV.

Ovo je još jedan dokaz da svi vodeći mediji u regionu prepoznaju GO4TV kao kvalitetnu uslugu sa velikim potencijalom.

Federalna televizija je jedna od najuticajnijih medija u BiH, a istraživanja gledanosti TV programa potvrđuju primat FTV-a u Federaciji u svim vrstama programa, od informativnog, preko sportskog, do serijskog i filmskog.

Na ovoj platformi možete gledati i sve TV kanale TNT Grupacije: Sevdah TV, Kanal 6 HD, TNT kids TV i Dream porn HD.

GO4TV je drugačiji od ostalih

U želji da budemo drugačiji potrudili smo se da TV kanali budu raznovrsni, ali i da naši potomci rođeni u inostranstvu ne zaborave svoje korjene, običaje i tradiciju.

GO4TV u svojoj ponudi ima programe koji promovišu univerzalne ljudske vrijednosti, a jedinstveni smo i po emitovanju kanala čiji se programi baziraju na, TV drami, najboljim pozorišnim predstavama, prirodnim ljepotama Balkana, emisijama iz različitih oblasti nauke, umetnosti, ali i urbanog, etno i starogradskog zvuka.

Uz GO4TV podsjetite se starih, tradicionalnih ukusa, jer u našem osnovnom paketu postoji i regionalni kulinarski TV kanal u kojem se pripremaju jela s našeg područja.

Sportski TV kanali u našoj listi zauzimaju puno prostora, ali ipak vjerujemo da će vašu pažnju privući i prvi lifestyle TV kanal na kome možete saznati sve o ljubavi, ljepoti, zdravlju, karijeri, modi i porodici.

Još mnogo lokalnih, regionalnih i nacionalnih TV kanala koji će vam vratiti osmjeh na lice naći ćete ako se odlučite za GO4TV .