Istraživanje: Svaki osmi muškarac bi ostavio djevojku zbog novog iPhonea

Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da bi dio muškaraca, umjesto djevojke, odabrao novi model Appleovog telefon.

‘Izlazim s istom curom već tri godine, ali ako bih dobio novi iPhone, odmah bio je ostavio‘, odgovorio je jedan ispitanik u nedavno provedenom istraživanju stranice SaleLand u kojem je sudjelovalo oko 550 muškaraca koji su odgovarali na pitanja vezana uz tehnologiju i veze s ljepšim spolom.

Ovo je istraživanje tako pokazalo da bi svaki osmi muškarac izabrao iPhone 5S, umjesto nove djevojke, a zanimljivo je da bi tri posto njih ostavili trenutnu djevojku ako bi dobili najnoviji model Appleovog telefona.

No, muškarci nisu ludi samo za iPhoneom te bi pet posto njih ostavilo djevojke ako bi dobili neki pametni telefon drugog proizvođača pa je tako jedan od ispitanika odgovorio kako ne bi ostavio curu zbog najnovijeg Appleovog gadgeta, ali bi pao u napast da je ostavi ako bi dobio novi model Samsungovog Galaxyja.

Glasnogovornik SaleLanda rekao je novinarima Telegrapha kako ipak ne treba očekivati da bi u stvarnosti svaki osmi slobodni muškarac odabrao novi iPhone umjesto djevojke ili da bi napustili svoje dosadašnje djevojke samo zbog telefona, no naglasio je iznimno veliku lojalnost kakvu ljubitelji Applea imaju prema tom brandu jer su spremni čekati danima (neki i tjednima) kako bi se što prije domogli novog modela telefona.

Dodao je da usprkos svim novim i zanimljivim opcijama koje nude telefoni poput iPhonea 5S i 5C, oni ipak ne mogu zamijeniti romansu s djevojkama, no ipak je pitanje koliko bi onih koji su danima spavali na ulicama ispred trgovina zbog iPhonea to isto napravili i za svoje djevojke.

Među brojnim komentarima ovog istraživanja na internetu, jedan je korisnik rekao kako se čini da su danas telefoni postali pametniji od dijela ljudi, ako su njima zaista važniji gadgeti i telefoni od djevojaka.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.