Mislili da je mrtva: 10 godina živi u internet kafiću i igra igre

internet-cafe-640x360

Žena je pobjegla od kuće sa 14 godina nakon svađe s roditeljima. Živjela je i zarađivala u internet kafićima, a njena obitelj je cijelo vrijeme mislila da je mrtva

Kineskinju, koja je nestala prije 10 godina, pronašli su živu i zdravu u internetskom kafiću u Hangzhou u istočnoj Kini.

Žena, poznata pod pseudonimom Xiaoyun, pobjegla je od kuće sa samo 14 godina, a njeni roditelji su dosad vjerovali da je mrtva. Pronađena je slučajno, tijekom rutinske policijske provjere u kojoj je privedena zbog lažnih dokumenta.

 

Policiji je kasnije priznala da je pobjegla od kuće prije 10 godina nakon svađe s roditeljima jer joj nisu htjeli dati novac i otad je u bijegu te im se nije javljala. Svih 10 godina koliko je bila u bijegu živjela je i radila po internetskim kafićima, a većinu novca zaradila je igrajući igru Cross Fire. Kaže da je bila toliko dobra da su joj drugi igrači plaćali kako bi igrala za njih.

Xiaoyun je policiji dala dopuštenje da kontaktira njene roditelje koji su nakon čitavog desetljeća napokon vidjeli svoju kćer. Njena majka je za lokalne novine izjavila kako je znala biti “tvrdoglava i imati kratak fitilj” pa je znala vikati na svoju kćer, no obećala je da će se stvari promijeniti ako se Xiaoyun odluči vratiti kući.

Ovisnost o video igrama veliki je problem u Kini. Mnogi tinejdžeri svaki slobodni trenutak provode u jednom od mnogih internet kafića koji su jako popularni ondje. Početkom ove godine svijet je šokirala vijest o 24-godišnjoj ženi koja je rodila u internet kafiću te je nastavila igrati online igru…

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.