Mobitel ima samo dvije opcije, a kupci su ludi za njim

Riječ je o uređaju koji neće privući pažnju mlađe populacije, ali je zbog sjajnog dizajna, jednostavne upotrebe i izdržljivosti rasprodan u rekordnom roku.

S dimenzijama 3,7 x 2,2 inča The Light Phone II je samo malo veći od kreditne kartice. Dizajn crno-bijelog ekrana se ne razlikuje mnogo od ostalih mobitela, sve dok ga ne počnete koristiti. Baterija je jedan od njegovih glavnih aduta, jer uz minimalno osvjetljenje može trajati i do tri dana bez punjenja, prenosi Index.

Sa 78 grama težine mnogo je lakši od svih drugih mobitela. The Light Phone II u osnovi ima dvije opcije – poziv i slanje poruka. Ipak, dizajneri Hollier i Tang omogućili su još nekoliko opcija koje su svakako korisne vlasnicima, a to su kalkulator, alarm, GPS praćenje i hotspot. U budućnosti će donijeti i reprodukciju glazbenog sadržaja, poziv taksija, ali ne i korištenje društvenih mreža, piše Popsugar. 

Može se upotrijebiti kao samostalni mobitel ili kao uređaj koji je kompatibilan s drugim mobitelom većih mogućnosti. Rukovanje uređajem jednako je jednostavno kao i njegov dizajn. Vlasnici prilikom postavke mobitela koriste osobni račun. Tako mogu unijeti postojeće kontakte, dodati ili obrisati alate koji su kompatibilni s uređajem.

The Light Phone II se u SAD-u prodaje po cijeni od 350 dolara.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *