'NA TELEFONU NOSIM': Elvir Lilo Hadžijamaković koristi Samsung Galaxy S3, a ovo je njegov Home Screen

I večeras nastavljamo serijal pod nazivom NA TELEFONU NOSIM. U prvom tekstu iz ove rubrike zavirili smo u telefon Miss planete Zemlje BiH iz 2011. Aleksandre Kovačević. Danas sa nama svoj Home Screen dijeli TV voditelj Elvir Lilo Hadžijamaković.

On koristi Samsung Galaxy S3 i ljubitelj je Android telefona. Na njegovoj početnoj stranici su standardne aplikacije, ali su to one koje najčešće i koristi.

Lilo kaže da je često online. Posao mu je takav da zahtijeva pristutnost na društvenim mrežama.

1899955_10152313180134341_2126495857_n

Facebook koristim zbog puno stvari, od komunikacije sa prijateljima, do promocije jutarnjeg programa kojeg vodim na FTV-u. Ponekad i za igrice’, priznaje Lilo.

Kaže kako ima puno prijatelja koji ne žive u BiH pa mu je Skype od velike koristi.

Skype koristim da bih se čuo sa sestrom koja je trenutno u SAD-u ali i sa ostalim prijateljima koji žive i rade vani.  Osim Skypea, koristim i mail app jer primam puno mailova zbog posla. ‘

I na njegovoj početnoj stranici na mobitelu su nezaobilazni WhatsApp i Viber, savršeni su za besplatni pozive i sms poruke.

‘Puno koristim i Instagram. Objavljujem svoje fotke i pratim šta drugi ljudi objavljuju i mogu reći da mi je to jedna od najdražih aplikacija i društvenih mreža.’

Za kraj dodaje kako ne može zamisliti dan da barem jednom ne pokrene You Tube app i posluša neku dobru i dragu pjesmu.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.