Ovu su aplikacije za iPhone koje morate 'skinuti'

Valja imati na umu da postoji i hrpa kvalitetnih koje bi mogle zadovoljiti svačije potrebe – a da pri tom vlasnike ne koštaju ništa.

iOS uređaji već neko vrijeme stižu bez predinstalirane YouTube aplikacije uslijed sukoba Applea i Googlea. Da, vjerovatno većina već ima instaliran YouTube, nego nikad nije na odmet preporučiti instalaciju za one koji slučajno zaobiđu stvar i koriste mobilnu verziju stranice YouTube.

Kako bi mail iskustvo bilo što jednostavnije, barem kada su Gmail adrese u igri, topla preporuka slijedi za aplikaciju Mailbox. Mailbox je moguće preuzeti preko ovog linka.

Evernote je jedna od onih aplikacija dostupnih za više platformi koje mnogima postaju neizostavan alat za pomoć u organizaciji. Koliko je aplikacija pozitivno primljena svjedoče i izvrsne ocjene u App Store trgovini, a sinhronizacija između mobilnog uređaja i računala je besprijekorna.

Volite čitati novosti, a zanimaju vas tek vrlo specifična izdanja, teme ili čak samo rubrike određenih internetskih odredišta? Ne trebate tražiti dalje od aplikacije Flipboard. Aplikaciju Flipboard skinite ovdje.

Apple Maps možda jesu uznapredovale otkako su zamijenile Googleov proizvod, ali ih Google Maps i dalje ‘šiša’ u svakom pogledu. Trenutno u verziji 2.6.0, riječ je o jednom od najboljih kartografskih rješenja dostupnih za ovu platformu.

TuneIn Radio bi vam mogao postati omiljenom aplikacijom. Ona vam omogućava pristup hiljadama različitih radijskih stanica širom svijeta. Sto hiljada radijskih stanica i dva miliona podcasta, koncerata i emisija je dostupno na ovom linku.

Dok je Adobeov Photoshop poznat svakom ljubitelju uređivanja fotografija, vrijedi reći kako postoji i Photoshop Express. Ova vrlo korisna aplikacija služi kako bi upotpunila osnovne potrebe uređivanja fotografija koje su snimljene iPhoneom, a moguće je i proširiti korisnost opcijama nadoplate, nego to nije tema teksta. Osnovni paket koji stiže uz besplatnu aplikaciju je vrlo zgodan i koristan, a morao bi ga imati praktično svaki ljubitelj mobilne fotografije, prenosi tportal.hr.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.