Predstavljena nova Sony Xperia E1

Sony Mobile je predstavio Xperia E1, novi Android smartphone koji donosi Sonyjeve vodeće audio tehnologije zajedno s ekspertizom kada je riječ o ekranu, dizajnu, performansama i sadržaju – rezultat je smartphone koji su nezavisna tijela prepoznala kao „najbolji smartphone u svojoj klasi“1.

“Xperia E1 kombinira najbolje od Sonyjevih audio tehnologija s vrhunskim dizajnom i izvrsnim hardverom za ljude koji se žele glasno izraziti,“ izjavio je Calum MacDougall, direktor Xperia marketinga u Sony Mobile Communicationsu.

„Riječ je o novom modelu u našoj Xperia liniji fokusiranom na muziku, a tu fokusiranost dodatno naglašava najbolji Sony dizajn, ekran i ponuda sadržaja.“

Xperia E1 je smartphone srednje klase s vrhunskim karakteristikama. Čvrstoća izrade, brzi procesor i 4-inčni ekran u kombinaciji s velikim brzinama prijenosa podataka daju performanse koje su bez konkurencije u odnosu na bilo koji drugi telefon u toj klasi1, a audio iskustvo i ponuda sadržaja čine ga potpuno drugačijim od drugih.

Na Xperia E1 modelu može se jasno „čuti“ Sonyjeva audio ekspertiza jer ključne tehnologije dolaze zajedno sa 100 Db zvučnikom, a rezultat je jasniji i glasniji zvuk koji drži svoju razinu u bilo kojem okruženju. ClearAudio+ način rada trenutno poboljšava iskustvo slušanja i optimizira balans frekvencija, dok xLOUD osigurava da pjesme zvuče dobro kako bi i trebale – glasno i kristalno jasno.

Sonyjeva WalkmanTM tehnologija se bazira na više od 30 godina vrhunskih muzičkih iskustava pa je Xperia E1 nastao upravo na tim temeljima. „Shake-to-shuffle“ kontrole i namjenska tipka koja dužim pritiskom pokreće  WalkmanTM osiguravaju jednostavno prebacivanje i kretanje kroz liste pjesama, dok najnovija generacija Sonyjeve WALKMAN aplikacije omogućava brzo i jednostavno kombiniranje online i offline muzike, stvaranje liste pjesama te reprodukciju i dijeljenje pjesama. Uz sve to, Xperia E1 stiže s 30-dnevnim besplatnim pristupom za Sonyev Entertainment Network2 servis za streaming muziku pa možete istražiti potpunu funkcionalnost WALKMAN aplikacije i uživati u bilo kojoj pjesmi bilo gdje.

Također je dostupan i novi dual SIM smartphone, verzija Xperia E1 modela koja nudi novi doživljaj i uključuje Sonyjevu najnoviju generaciju dual SIM tehnologije.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.