Prvi na svijetu savitljivi pametni telefon. Sada je sve moguće

LG G Flex ima inovativni zakrivljeni zaslon koji zaokružuje konture vaših očiju pružajući izuzetan, panoramski doživljaj gledanja u optimalnim uglovima. I još, pravi RGB HD zaslon daje jasne i živopisne boje za prirodniju i realniju reprodukciju svih sadržaja.

Ergonomski zaobljeni dizajn

LG G Flex slijedi zakrivljenost vašeg lica kada stoji u položaju portreta, tako poboljšavajući kvalitetu glasa samanjujući jaz između mikrofona i vaših ustiju. A kada je postavljen u horizontalni položaj stvara savšenu platformu za gledanje filmova ili igranje igara.

7-lg-mobile-GFlex-feature-camera-image-G-Flex-LG-D955-f

Intuitivna stražnja tipka

LG G Flex ima stražnju tipku koja je pametno smještena točno ispod kažiprsta kada se drži u ruci što omogućava jednostavno korištenje praktičnih prečaca i kontrolu glasnoće.

Samozacjeljujuća stražnja strana

Stražnja strana LG G Flexa presvučena je samozacjeljujućim premazom koji štiti od ogrebotina koje dolaze iz svakodnevne upotrebe održavajući pozadinu uređaja čistom kao da je nova.

10-lg-mobile-GFlex-feature-quicktheater-image-G-Flex-LG-D955-f

Prva na svijetu zakrivljena baterija

LG je izumio prvu na svijetu zakrivljenu bateriju napravljenu da savršeno pristaje zakrivljenom dizajnu i tankom obliku LG G Flexa. Kapacitet od 3500 mAh omogućava duži vijek trajanja baterije kako bi izdražala vaše svakodnevne aktivnosti.

Napredna kamera

13 MP kamera će uhvatiti savršene trenutke s čistim slikama noću i oštrije akcijske scene, idealno za za stvaranje sjećanja na velikom zaslonu.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.