Tehnoseksualni muškarci, ovo je vaše vrijeme!

Već vijekovima mišićavi mačo muškarci suvereno vladaju ženskim srcima, ali sada je, po svemu sudeći, došlo vrijeme promjena.

 Sada su u modi takozvani “tehnoseksualni” muškarci, odnosno oni čiji izgled odaje utisak umnih i uspješnih ljudi.

Istraživanje koje će sigurno usrećiti “štrebere” širom svijeta otkriva da bi čak dvije trećine žena za partnera odabralo prije Marka Zakerberga, nego, recimo, Danijela Krejga.

Prema rezultatima ispitivanja, čak 59% njih “divi se” muškarcima koji dobro rukuju elektronskim uređajima i znaju kako da ih poprave ili unaprijede.

Tehnoseksualci su tako konačno skinuli s trona mačo muškarce i to za čak 10 procenata, budući da se 49 odsto dama i dalje “drži” tradicionalnih kriterijuma.

Koliko su “štreberi” na cijeni najbolje govori činjenica da je čak 40 odsto ispitanih muškaraca reklo da su barem jednom preuveličavali svoje znanje o računarima pred ženama kako bi ih impresionirali.

Ipak, 80 odsto ispitanica “ljepšeg pola” reklo je da ne vjeruje muškarcima dok se ne dokažu na djelu.

“Današnji heroji više liče na Marka Zakerberga, nego na Džeremija Klarksona iz Top Gear emisije, budući da postajemo sve više zavisni od tehnologije”, kaže Rodi Meklin, stručnjak za računare sajta Crucial.com koji je sproveo istraživanje.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.