VIDEO: Evo kako napraviti reklamu za kondome bez scena seksa

Kondomi su jedan od onih proizvoda za koje se stvarno morate dobro namučiti da na reklami ne ispadnu previše eksplicitni. Australce za to izgleda nije previše briga…

Kompanija Four Seasons Condoms je za australske korisnike pripremila grafički prilično eksplicitnu, ali zabavnu reklamu, u kojoj mladić i djevojka kupuju kondome, te u trgovini na licu mjesta probavaju koja im veličina najbolje odgovara.

Naravno, lokalni su cenzori odmah zabranili prikazivanje reklame na australskim televizijama, odnosno, zatražili su od marketinške agencije da ukloni sav seksualni sadržaj. To znači da bi reklama na kraju išla otprilike ovako: mladić i djevojka ulaze u dućan, biraju kondome, odlaze na blagajnu, plaćaju, te izlaze iz dućana. Nije baš efektno, zar ne?

Na svu sreću, internet je tu da spasi stvar, a danas je ionako sve u viralnom marketingu. Pa kad ih ne mogu vrtiti na televiziji, tu je Youtube, čiji su korisnici jedva dočekali ovakvu poslasticu. Na kraju ekipa iz Four Seasons Condomsa neće morati davati pare za reklamne termine, a i uspjeli su stvoriti besplatni i pozitivnibuzz. Win-win situacija!

Izvor.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.