VIDEO: meMINI je kamera koja snima vaše dragocjene momente, ali nakon što se dese

Sjajna stvar sa snimanjem videa je to što nam savršeni momenti zauvijek ostanu zabilježeni. Ali ne i ako propustite momenat za snimanje.

meMINI je nosiva kamera sa Wi-Fi konekcijom koja korisnicima pomaže da spase važne momente u visokoj rezoluciji ali nakon što se dese!

iPortal.ba, camera, meMINI

Da! Kamera snima na svakih pet sekundi do pet minuta. Kako bi spasili posljednji snimljeni momenat, korisnici jednostavno kliknu na ‘recall’ dugme kako bi uploadovali fajl na internu memoriju kamere ili na neku od Cloud usluga. meMINI kamera može snimati i do tri sata bez prestanka kada je napunjena.

Vrlo lako je zakačiti na odjeću i nositi bilo gdje da krenete.

meMINI kamerom, snimcima, načinu spašavanja i ostalim postavkama možete upravljati Android ili iOS aplikacijom, te ih dijeliti na društvenim mrežama.

U ovom momentu developeri meMINI kamere Ben Bodley i Sam Lee prikupljaju novac na specijalizovanom sajtu Kickstarter, a već je prikupljeno više od predviđenih 50 000 dolara.

‘Tehnologija se mijenja, naša sjećanja bi trebala trajati zauvijek’. Zamislite da postoji uređaj koji snima vaše dragocjene momente koji biste inače propustili da snimite’, kaže se u video na Kickstarteru.

 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.