VIDEO: Ovo su najbolje iPhone/iPad igre u 2013.

U 2013. godini smo vidjeli mnoštvo dobrih igara za iOS.  Neke su nas privukle svojom nevjerovatnom grafikom, druge svojim unikatnim načinom igranja, a neke izgledom i pričom. Ako ste željni vrhunske zabave na svom omiljenom iOS uređaju, pročitajte koje su najbolje iOS igre u 2013.

Grand Theft Auto: Vice City  (Download)
Jedan od najpopularnijih nastavaka GTA serijala, ova igra je doživjela svoji ponovni izlazak na iPhone-u ove godine. Radi se o pucačkoj avanturi iz trećeg lica gdje igrate u ulozi mafijaša u Miamiju devedesetih godina prošlog stoljeća, te je vaša misija obavljati sumnjive i ilegalne poslove, te izbjegavati policiju.


Angry Birds (Download)
Igra kojoj ne treba posebno predstavljanje, Angry Birds je već osvojio srca miliona širom cijeloga svijeta. Jednostavna, šarena, šaljiva i zabavna, ova igra je idealna za sve uzraste, od onih najmanjih, pa skroz do odraslih. Uz mnoštvo različitih nivoa koji izlaze svaki dan, Angry Birds će vam osigurati sate i sate zabave.

Infinity blade II (Download)
Nastavak popularne igre Infinity Blade, koja je bila jedna od prvih ozbiljnijih igara koje su se proslavile na iPhone-u, Infinity Blade II donosi sve iz prijašnjeg nastavka i još više. Predivna detaljna grafika, dostojna bilo koje konzole, zajedno s jedinstvenim i jednostavnim načinom igranja čini ovaj nastavak jedan od favorita iPhone igara ove godine.

Plants vs Zombies (Download)
Naizgled jednostavna i pomalo djetinjasta igra, Plants vs Zombies je zapravo veoma zabavna i začuđujuće kompleksna što ju više igrate. Cilj je jednostavan, morate u svoje dvorište posaditi različite biljke koje će vas obraniti od najezde zombija koji vas pokušavaju pojesti.

Walking Dead: The Game (Download)
Igra napravljena prema mega popularnoj seriji i stripu The Walking Dead, igra vas vodi u svijet zombi apokalipse, gdje kako bi ste preživjeli, morate donositi teške odluke, te se kasnije nositi s posljedicama vaših odluka. Igra sa svojom cell shaded grafikom podsjeća na strip, ali interaktivan, koji se ovisno o vašim odlukama drastično mijenja.

No Responses

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.