VIDEO: Sakrijte objave s Facebooka od šefa, žene ili bilo koga drugog

U trenucima kada nije moguće ukloniti šefa, roditelje ili bilo koga drugoga iz mreže kontakta na Facebooku ostaje tek opcija sakrivanja određenog materijala. Srećom, sve je moguće prilagoditi uz malo truda i manje od jedne minute potrošenog vremena

Kako bi sakrili pojedinačne statuse, to je moguće već pri njihovom kreiranju. S lijeve strane dugmića koje služi za objavu nalazi se izbornik vezan za privatnost. Opcija je mnogo, no u slučaju želje za uklanjanjem materijala od pojedinačnih osoba valja kliknuti na Custom.

Tu se nalazi par jednostavnih polja u kojima je moguće ručno upisati osobe za koje (ne) želite da imaju mogućnost pregleda tog statusa.

Kako bi pak sakrili sve buduće objave od jedne ili više osoba valja ići u nešto naprednije postavke. Kliknite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom dijelu stranice i odaberite ‘Settings’ pa ‘Privacy’.

Tu se nalazi ‘Who can see my stuff?’ dio, a gdje valja odabrati ‘Edit’ u polju ‘Who can see your future posts?’ i postaviti stvari kao u prvom slučaju.

 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.