Overwatch 2 za PC otkriveni ekskluzivni beta sistemski zahtevi

Overwatch je osvojio žanr pucačina za više igrača kada je lansiran 2016-te godine. Popularnost mu je brzo porasla i od tada je postao svetski fenomen, sa čitavim eSports ligama i timovima koji su nicali oko njega. Međutim, programer Blizzard Entertainment smatrao je prikladnim da razvije nastavak, Overvatch 2, koji će sledećeg meseca zvanično dobiti svoju prvu polujavnu beta verziju.

Od 26. aprila, fanovi Overwatch-a će konačno moći da se okrenu nastavku igre. I to je sjajna vest: nakon godina razvoja (Overvatch 2 je prvi put najavljen 2019.) i stalnih previranja u sedištu Activision Blizzarda, činilo se da je budućnost naslova neko vreme u limbu. Međutim, izgleda da je razvoj napredovao uprkos problemima Blizzard-a.

Overwatch 2 još uvek nema pun datum objavljivanja, ali možete se prijaviti za prvu zatvorenu beta verziju danas i držati prste da budete jedan od nekoliko izabranih srećnika. Ova beta verzija je dostupna samo za PC igrače, ali Blizzard kaže da će u budućnosti biti beta verzije i za konzole.

Beta pozivnice se trenutno šalju putem e-pošte za svakoga ko ima kopiju Overvatch-a i neobustavljen Battle.net nalog. Blizzard nema nikakve stroge kriterijume odabira za beta verziju – kaže da bira korisnike na osnovu njihovih hardverskih specifikacija za računar, kada su se prijavili i njihovog Battle.net regiona. Verovatno, Blizzard želi lepu mešavinu igrača kako bi utvrdio koliko dobro igra radi na različitim PC konfiguracijama.

Operativni sistem: Windows® 7 / Windovw® 8 / Windows® 10 64-bit (najnoviji servisni paket)
Procesor: Intel® Core™ i3 ili AMD Phenom™ Ks3 8650
Video: NVIDIA® GeForce® GTX 600 serija, AMD Radeon™ HD 7000 serija
Memorija: 6 GB RAM-a
Skladištenje: 50 GB dostupnog prostora na čvrstom disku

„Preporučeni“ zahtevi ciljaju 60 FPS i srednja podešavanja:
Operativni sistem: Windows® 10 64-bit (najnoviji servisni paket)
Procesor: Intel® Core™ i7 ili AMD Rizen™ 5
Video: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 ili AMD R9 380
Memorija: 8 GB RAM-a
Skladištenje: 50 GB dostupnog prostora na čvrstom disku

To nisu posebno zahtevni zahtevi, a čak i oni sa nižim hardverom verovatno bi mogli da ostvare iskustvo od 60 FPS tako što će spustiti podešavanja Overwatch 2 sa srednje na nisko. Nije jasno da li će se ovi zahtevi promeniti za potpuno izdanje Overwatch 2 ili će ostati isti.
Beta verzija Overwatch 2 će biti samo za PvP, tako da ne očekujte da ćete 26. aprila videti bilo koji od sadržaja igre. Blizzard će to verovatno ili sačuvati za objavljivanje ili će održati zasebnu beta verziju kako bi testirao te sisteme.
izvor : www.techspot.com

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.